Black Friday eMAG 2017

Emag a anuntat cum va fi cel mai mare shoping din istorie, fiind puse la vanzare cu reduceri maxime la 2.000.000 de produse, dublu fata de anul trecut.

––>>> Click aici sa vezi ce propune eMag de Black Friday! <<<––

Au aparut primele produse care vor fi la reducere de Black Friday:

 2.000.000 de produse vor fi scoase la reduceri de vis. De asemenea, vor participa si peste 6.000 de selleri din Marketplace. Cumparati produsul dorit la cel mai mic pret posibil chiar si in 60 de rate, o oferta unica.

Stocuri de produse din oferta:

Emag afirma ca a investit 10 milioane de euro in dotarea cu tehno­logie a de­po­­zitului, care sa-i permita sa acce­lereze procesul de expe­diere a coletelor.

Vineri, 17 noiembrie va fi ziua in care preturile vor scadea dramatic. Black Friday a fost adusa de eMAG in România, in 2011. Dupa cinci editii, a ajuns cel mai cunoscut si mai asteptat eveniment de shopping al anului, la care participa milioane de romani, care pot achizitiona din sute de mii de produse.

Ce va mai vinde eMAG de Black Friday 2017:

Reduceri mari vom gasi la toate produsele, intre 30 si 80 la suta, de la televizoare, telefoane mobile, tablete si laptopuri, produse IT, produse smart (bratari, smartwatch-uri), frigidere, masini de spalat, la produse pentru copii, imbracaminte si incaltaminte, cosmetice, produse pentru casa si gradina, articole sportive, produse si accesorii pentru masina, mobila.

“De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecand de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregatit in ultimele 10 luni si vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce isi doresc clientii”, a spus Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Previous Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *